Akumulatorske škare za travu i grmlje 3,6 V

-35%
Cijena
57,20 €

Izvorna cijena
88,40 €

Save
35% (31,20 €)

Kod proizvoda
POWPM1093

Šaljemo u roku od 2-4 dana
kom

Akumulatorske škare za travu i grmlje Powermat PM-ANTK-3.6V nezamjenjiv su alat pri radu u vrtu. Završna obrada rubova travnjaka nikada nije bila tako jednostavna. Zahvaljujući korištenju litij-ionske baterije kapaciteta 1500 mAh, postaju vrlo zgodan pomoćnik, ne morate brinuti o nezgodnom kabelu.

Ergonomska ručka prekrivena protukliznom podlogom zajedno s malom težinom učinit će rad udobnim i sigurnim. Set uključuje trimer za travu širine 83 mm i trimer za grmlje duljine 120 mm s razmakom zubaca od 6 mm. Zamjena oštrice vrši se pomoću sustava bez alata koji vam omogućuje brzu zamjenu škara za travu škarama za grmlje. Korištenje dvaju noževa omogućuje precizno oblikovanje rubova travnjaka i manjeg grmlja.

Sadržaj paketa:

  • Akumulatorske škare
  • Vlat trave
  • Oštrica za grmlje
  • Punjač
  • Priručnik

LED indikatori:
Učinkovita baterija omogućuje dugotrajan rad uređaja. O stanju napunjenosti akumulatora saznat ćete iz LED dioda u boji koje svijetle kada motor radi.

Zaštita na radu:
U slučaju slučajnog zaglavljivanja oštrica ili hitnog slučaja, na stražnjoj strani škara nalazi se brava koja odmah isključuje motor i kretanje oštrice. Aktiviranje blokade znači da se motor ne može pokrenuti.

Jednostavna zamjena oštrice:
Zahvaljujući rotacijskom mehanizmu i gumbu za otvaranje donjeg poklopca, možete jednostavno promijeniti oštrice kako biste ih koristili za rezanje grmlja ili trave.

Tehnički parametri:

Napajanje škara: Baterija

Napajanje punjača: 230V / 50Hz

Napon baterije: 3,6V

Kapacitet baterije: 1500 mAh

Vrsta baterije: Litij-ionska

Brzina bez opterećenja: 1100 o/min

Širina lista trave: 83 mm

Duljina oštrice grmlja: 120 mm

Razmak zuba: 6 mm

Vrijeme punjenja: 3 - 5 [h]

Maksimalno vrijeme rada: 40 minuta

Duljina nakon rasklapanja kraka: 120 cm

Duljina nakon sklapanja kraka: 85 cm