Bijela gaming fotelja FORCE 7.3 modernog dizajna

-13%
Cijena
1 338,31 kn

Izvorna cijena
1 536,04 kn

Save
13% (197,73 kn)

Kod proizvoda
PFORCE 7.3 WHITE_HZR

Na lageru
kom

Fotelje iz serije FORCE 7.3 ne samo da izgledaju sjajno, već se i brinu o našem zdravlju zahvaljujući visokokvalitetnoj ergonomskoj izradi. Kombinacija posebne PU-HD kože i alkantara daje foteljama izniman efekt. Materijali su iznimno ugodni na dodir, pružaju nevjerojatan vizualni efekt i istovremeno su vrlo izdržljivi.

Po čemu se FORCE 7.3 fotelje razlikuju?

Kombinacija odgovarajućih materijala osigurava savršenu cirkulaciju zraka. Posebno oblikovan mekani jastuk na naslonu za glavu omogućuje vam da udoban odmor. Lumbalni jastuk osigurava ispravan položaj kralježnice, a mogućnost podešavanja, omogućuje prilagodbu individualnim potrebama korisnika.

TiltDual+ mehanizam ima ugrađenu SeatRest funkciju, mogućnost naginjanja naslona. SeatRest karakterizira činjenica da nagib naslona zauzima ispravan položaj, što osigurava visoku udobnost, stvoren je za igranje na konzoli, gledanje filma ili čak drijemanje. 4D nasloni za ruke sa širokim rasponom vertikalnih i horizontalnih postavki, pružaju adekvatnu potporu za podlaktice, smanjuju opterećenje na ramenima i kralježnici. Pet dvostrukih kotača od poliuretanske gume štite pod od ogrebotina.

Tehnički podaci:

Proizvođač: Huzaro

Model: FORCE 7.3

Certifikati : SGS

Materijali: PU-HD ventilirana koža

Konstrukcija : čelik

Pribor: lumbalni jastuk

Mehanizam: Tilt Dual +

Maksimalna težina korisnika: 150 kg

Parametri

Boja Bijela