Dvostrani prekrivač za bračni krevet, smeđi, 200 x 220 cm

Cijena
31,20 €

Proizvođač

Kod proizvoda
TUTNAZ-00704

Šaljemo u roku od 2-4 dana
kom

Predstavljamo moderan prekrivač, koji u usporedbi s običnim prekrivačima ima prednost što je dvostran, što ga čini dva prekrivača u jednom. Svaka strana je različite boje kao što je prikazano na slici. Ako razmišljate o ukrasnom prekrivaču za svoju spavaću sobu, ne tražite dalje. Od sada će vaš krevet uvijek biti elegantno pospremljen.

Ove prekrivače odlikuje vrlo kvalitetan materijal i precizna izrada. Materijali koji se koriste u proizvodnji su stručno odabrani i uglavnom dugotrajno ispitani u praksi. Ne morate brinuti da će se vaš prekrivač nakon kratkog korištenja izgužvati ili istrošiti. Ova elegantna navlaka za krevet vrlo je ugodna na dodir, pa je moguće da ćete moći zaspati bez da je morate skidati s kreveta. Ovaj prekrivač poslužit će vam kao prekrivač za krevet koji će lako razveseliti vašu spavaću sobu.

Dodatne jastuke za prekrivače potražite u našoj trgovini. Osim jastuka, nudimo Vam i gotove elegantne zavjese, tople i debele deke i posteljinu kako biste jednostavno obnovili svoj dom. Nema potrebe za dizajnerom interijera. Jednostavno uskladite svoj dom s vlastitim bojama. U ponudi imamo prekrivače za jednokrevetne i bračne krevete. Svaki prekrivač zamotan je u plastičnu vrećicu, tako da se lako skladišti i transportira. Ovaj pokrivač nije samo estetski, već i praktičan. A ako razmišljate o posebnom poklonu... on je pred vama. Nema više stresa od neočekivanog posjeta. Pospremite svoj krevet jednostavno u nekoliko sekundi. Čarobna navlaka za krevet je na svom mjestu.

širina 200 cm x dužina 220 cm

širina 220 cm x dužina 240 cm

100% poliester

Tolerancija dimenzija +/- 3%

Imajte na umu da svako računalo prikazuje boje prema individualnim postavkama.

Parametri

Boja Smeđa
Veličina 200 x 220 cm
Motív Moderna