Elegantni sivi prošiveni prekrivač 220 x 240 cm

Cijena
27 €

Proizvođač

Kod proizvoda
TUTNAZ-08516

Šaljemo u roku od 2-4 dana
kom

Predstavljamo moderan prekrivač, koji u usporedbi s običnim prekrivačima ima prednost što je dvostran, što ga čini dva prekrivača u jednom. Svaka strana je različite boje kao što je prikazano na slici. Ako razmišljate o ukrasnom prekrivaču za svoju spavaću sobu, ne tražite dalje. Od sada će Vaš krevet uvijek biti elegantno pospremljen.

Ove prekrivače odlikuje vrlo kvalitetan materijal i precizna izrada. Materijali koji se koriste u proizvodnji su stručno odabrani i uglavnom dugotrajno ispitani u praksi. Ne morate se brinuti da će se vaš prekrivač zgužvati ili istrošiti nakon kratkog razdoblja korištenja. Ova elegantna navlaka za krevet vrlo je ugodna na dodir, pa je moguće da ćete moći zaspati bez da je morate skidati s kreveta. Ovaj prekrivač služi kao prekrivač za krevet koji će razveseliti Vašu spavaću sobu.

Dodatne jastuke za prekrivače potražite u našoj trgovini. Osim jastuka, nudimo Vam i gotove elegantne zavjese, tople i debele deke i posteljinu kako biste jednostavno obnovili svoj dom. Nema potrebe za dizajnerom interijera. Jednostavno uskladite svoj dom s vlastitim bojama. U ponudi imamo prekrivače za jednokrevetne i bračne krevete. Svaki prekrivač zamotan je u plastičnu vrećicu, tako da se lako skladišti i transportira. Ovaj prekrivač nije samo estetski, već i praktičan. A ako razmišljate o posebnom poklonu... on je pred vama. Nema više stresa od neočekivanih posjeta. Pospremite svoj krevet jednostavno u nekoliko sekundi. Čarobni prekrivač je na svom mjestu.

širina 220 cm x dužina 240 cm

100% poliester

Tolerancija dimenzija +/- 3%

Imajte na umu da svako računalo prikazuje boje prema individualnim postavkama.

Parametri

Boja Siva
Veličina 220 x 240 cm
Motív Prošiven