Ergonomski električni stol s podesivom visinom stola i LED panelom

-14%
Zajednička cijena 419 €. Save 14% (60 €) 359 €
Šaljemo unutar 24 sata.
kom

Kod proizvoda: HUZHERO-9-0

Model Hero 9.0 idealan je za sve aktivnosti u kojima provodimo puno vremena. Dugo igranje, dugo učenje ili rad s punim radnim vremenom - svaka od ovih aktivnosti je udobnija kada je naš prostor ergonomski i kada je za promjenu položaja potreban samo jedan gumb. Udobno sjedenje ili istezanje leđa? Ne morate birati, Hero 9.0 je stol na kojemu možete udobno zauzeti bilo koju poziciju.

Ako tražite kvalitetan kutni stol, HERO 9.0 je odličan izbor! Zašto?

Zahvaljujući obliku stola, Hero 9.0 savršeno se uklapa u vašu sobu. Promišljen dizajn povećava količinu prostora koji možete koristiti za posao ili studiranje. Visina stola regulirana je upravljačkom pločom. Prednost je veliki raspon podešavanja visine stola od 72 do 120 cm. S memorijskim opcijama možete se jednostavno vratiti na prethodno konfigurirane postavke omiljenog stola. Panel je postavljen na ergonomsko mjesto koje je uvijek pri ruci. LED zaslon prikazuje trenutnu visinu stola s točnošću od 1 cm. Zahvaljujući USB priključku, ploča vam omogućuje praktično punjenje telefona ili tableta.

Gornja ploča debljine 20 mm, izrađena od izdržljive MDF ploče, osigurava sigurno korištenje stola. Ne morate brinuti o najvećim opterećenjima, jer jamči stabilan i udoban rad čak i pri visokom tlaku. Gornji motor osigurava glatko kretanje čak i opterećene (ukupne težine do 80 kg) stola. Stol ima dvije rupe za slaganje kablova. Ulazi su montirani s obje strane stola. Stol ima ugrađen udoban držač za piće i praktičan držač za slušalice.

Specifikacija:

Proizvođač: Huzaro

Model: HERO 9.0

Konstrukcija: električna, ojačana

Upravljanje: LED upravljačka ploča

Gornja visina: min 72 cm - max 120 cm

Ploča stola: 140 cm x 60 cm

Nosivost stola: do 80 kg

Debljina ploče stola: 2 cm

Držači: za slušalice, za piće

Montaža: obostrano

Noge: podesive

Parametri

Boja Crno