Benzinska motorna kosa / flakserica snage 5,2 KS PM-KS-520HAVM i praktični pribor

-18%
Cijena
145,70 €

Izvorna cijena
177 €

Save
18% (31,30 €)

Kod proizvoda
POWPM1057

Šaljemo u roku od 2-4 dana
kom

Motorna kosa / flakserica proizvođača Powermat bit će izvrstan pomoćnik u vašem vrtu. Riječ je o profesionalnom uređaju s ugrađenom kovanom klipnjačom, namijenjenom za košnju trave i grmlja u vrtu ili voćnjacima, opremljen RedVib antivibracijskim sustavom koji smanjuje vibracije nastale tijekom rada. Zahvaljujući sofisticiranom dizajnu, maloj težini i udobnom remenu koji rasterećuje ruke i kralježnicu, rad s motornom kosom puno je lakši i udobniji bez opterećenja kralježnice i ramena. Remen je opremljen debelim plastičnim zaštitnikom koji štiti bokove od habanja. Praktično podešavanje remena omogućuje motornoj kosi da se brzo prilagodi veličini tijela korisnika i željenoj visini košenja od tla. Motorna kosa je opremljena praktičnim okidačem za gas s protu-slučajnim blokiranjem, kao i prekidačem s funkcijom blokiranja brzine.

Paket uključuje i praktične dodatke:

  • Zaštitna maska
  • 2x automatska glava za podrezivanje
  • Komplet servisnog alata
  • Disk s tri zuba za visoku i gustu travu
  • Udoban remen
  • Žica za rezanje 2,4 mm, 10 m
  • Spremnik mješavine ulja i goriva
  • Zaštitne rukavice
  • Priručnik

Motorna kosa ima dvotaktni motor zapremine 51,7 cm3 s maksimalnom snagom od 5,2 KS. Zahvaljujući centrifugalnoj spojki s visokokvalitetnom oblogom, rad s uređajem je vrlo udoban i siguran. Motor ima mehaničku pumpu za gorivo, zahvaljujući kojoj može uvući gorivo u rasplinjač nakon dužeg gašenja uređaja, te se tako motor pokreće bez puno napora. Pogon motorne kose je izrađen od čelične šipke završene višestrukim klinom, što je ključno za veća opterećenja od, primjerice, košnje nožem. Većina motornih kosa pogonjena je kabelom, što značajno skraćuje njihov vijek trajanja.

Glava motorne kose koja je dio seta izrađena je od mekane i izdržljive plastike koja ne puca, što je čini izdržljivijom od standardnih glava. Ručka glave može se slobodno okretati, što olakšava košenje na teško dostupnim mjestima. Uređaju je potrebno gorivo u obliku mješavine 95 oktanskog benzina i ulja mješavine za 2-taktne motore. Korištenje 2 prstena na klipu osigurava dodatno brtvljenje i poboljšava performanse motora. Korisnici će sigurno cijeniti jednostavnu zamjenu pribora za rezanje i razinu buke, koja je zbog velike snage motora iznimno niska. Motorna kosa opremljena je visokokvalitetnim japanskim Midori membranskim karburatorom.

Tehnički parametri:

Proizvođač : POWERMAT

Model : PM-KS-520HAVM

Efektivna snaga : 3,8 kW / 5,2 KS

Tip motora : 2-taktni

Maksimalna brzina : p​l​a​t​e​a 11000 [rpm]

Brzina u praznom hodu : 2800-3200 [rpm]

Brzina centrifuge : 2800-3200 [rpm]

Zapremina motora : 51,7 cm3

Nazivna snaga motora : 1,65 kW / 2,2 KS

Širina rezanja : 420 mm

Promjer rezne ploče : 255 mm

Tip kvačila : centrifugalna spojka

Vrsta karburatora : dijafragma

Tip svjećice : LD-L7T

Sustav paljenja : CDI

Kapacitet rezervoara za gorivo : 1,2 L

Težina : 8 kg

Effective Power Solutions - učinkovite performanse motora

Parametri

Boja Siva