Bijeli dječji zidni sat sa slikom

Cijena
30,10 €

Kod proizvoda
FLEZ92A

Šaljemo unutar 24 sata.
kom

Dječji zidni satovi trebali bi biti dijelom svake dječje sobe. Djeca u ranoj dobi stječu osnovnu predodžbu o vremenu, koja je važna za način ophođenja s vremenom u budućnosti. Zidni sat u dječjoj sobi također je važan element u periodu kada djeca uče o satu. U ovom slučaju, sat s dječjim motivom sigurno će im biti zanimljiviji i privlačniji od običnog zidnog sata koji visi, primjerice u kuhinji.

Dječji satovi iz naše ponude opremljeni su mehanizmom koji osigurava njihov tihi rad. U dječjoj sobi nećete čuti nepotrebno kucanje koje bi Vaše dijete moglo ometati tijekom spavanja. Razigrani uzorci i oblici satova na zidu dječje sobe oduševit će vaše mališane i mogu biti izvrstan poklon.


Širina: 30 cm

Visina: 30 cm

Debljina: 3 mm


Materijal sata sastoji se od akrilnog stakla, koje također ima sjaj. Vrlo je slično klasičnom staklu, s tom razlikom što je puno lakše. Tijekom proizvodnje vodi se računa o točnosti, temeljitosti i preciznosti.

Imajte na umu da svako računalo prikazuje boje prema individualnim postavkama.

Sat sadrži satni mehanizam, koji je opremljen modernim elektroničkim uređajem koji osigurava tihi rad - bez efekta otkucavanja. Uključena je AA baterija.

Prilikom pakiranja sata vrlo smo pažljivi kako bi vam roba bila isporučena neoštećena. Svaki sat je zapakiran u debelu kartonsku kutiju.

Parametri

Boja Bijela
Motív Dječji