Crni okrugli kuhinjski sat

Kod proizvoda: FLEZ43-1

Proizvod više nije dostupan

Mogli bismo govoriti o tome koliko vremena provodimo u kuhinji pogledavajući na sat. Kako bi meso bilo dobro pečeno, a kolač ne bi bio nepotrebno dugo u pećnici, potrebno je pratiti vrijeme pozornije nego ikada prije. Satovi u našoj ponudi dizajnirani su tako da se svojim stilom i motivom, koji je na njima prikazan, usklade s kuhinjskim okruženjem.

Odaberite sat klasičnih oblika ili sat koji se sastoji od više dijelova i tako čini jedinstven oblik ili je dio natpisa. Šalica kave, čajnik ili tanjur s priborom za jelo obješeni na zidu nisu tradicionalna kuhinjska oprema. Sve zidne satove u odabranim motivima možete jednostavno postaviti u kafić ili restoran. Svi satovi iz naše ponude imaju tihi rad, što znači da se ne čuje kako otkucavaju.

Širina: 30 cm

Visina: 30 cm

Debljina: 3 mm

Materijal sata sastoji se od PMA akrilnoga stakla sa sjajem. Vrlo je slično klasičnom staklu, s razlikom što je puno lakše. Tijekom proizvodnje vodi se računa o točnosti, temeljitosti i preciznosti.

Imajte na umu da svako računalo prikazuje boje prema individualnim postavkama.

Sat sadrži satni mehanizam, koji je opremljen modernim elektroničkim uređajem koji osigurava tihi rad - bez efekta otkucavanja. Uključena je AA baterija.

Prilikom pakiranja sata pazimo da ne dođe do oštećenja kako bi vam roba bila isporučena neoštećena. Svaki sat je zapakiran u debelu kartonsku kutiju.

Izbor boje: da

Parametri

Boja Crno
Stil Moderno