Dizajnerski zidni sat u modernom stilu

Cijena
55,10 €

Kod proizvoda
FLEZ21B

Šaljemo u roku od 2-4 dana
kom

Mislite li da sat na zidu služi samo da nas obavijesti o vremenu? Odvojit ćemo Vas od ove ideje i pokazati Vam kako zidni sat može Vaš dom učiniti ugodnijim. Donosimo Vam širok izbor modernih satova u različitim bojama, oblicima, veličinama i jedinstvenim dizajnom. Također su izvanredan ukrasni dodatak koji se može istaknuti na zidu Vašeg dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe ili hodnika. Granice njihovog postavljanja su neograničene.


Materijal od kojeg su izrađene osigurat će njihovu neslomljivost, a time ćete biti zadovoljni i njihovim dugim vijekom trajanja. U našoj ponudi možete odabrati i dizajnerske satove koji se mogu klasično objesiti ili pak direktno lijepiti na zid. Potrebno je jako malo da bi zidni sat bio u središtu ne samo Vaše pažnje, već i pažnje Vaših posjetitelja ili gostiju.


Dimenzija:

Širina: 50 cm

Visina: 50 cm

Materijal sata: metal debljine 2 mm

Imajte na umu da svako računalo prikazuje boje prema individualnim postavkama.

Sat sadrži satni mehanizam koji je opremljen modernim elektroničkim uređajem koji osigurava tihi rad - bez efekta otkucavanja. Uključena je i AA baterija.


Prilikom pakiranja sata vodi se računa da nema oštećenja i da Vam roba bude isporučena bez nedostataka. Svaki sat je pakiran u deblju kartonsku kutiju.

Parametri

Boja Crno
Motív Moderna