Ekskluzivni električni stol za igru podesiv po visini HERO 8.5

-18%
Cijena
280,20 €

Izvorna cijena
342,70 €

Save
18% (62,50 €)

Kod proizvoda
HUZHERO-8-5

Šaljemo u roku od 2-4 dana
kom

Hero 8.5 idealan je za sve aktivnosti tijekom kojih provodimo puno vremena. Dugo igranje, dugo učenje ili rad s punim radnim vremenom - svaka od ovih aktivnosti je ugodnija kada je naš prostor ergonomski i kada je za promjenu položaja potreban samo jedan gumb. Udobno sjedenje ili istezanje leđa? Ne morate birati, Hero 8.5 je stol na kojemu možete udobno zauzeti bilo koju poziciju. Izvrstan je i za dječju sobu i za ured.

Igraći stol HERO 8.5 je izniman! Zašto?

Stol Hero 8.5 opremljen je modernom upravljačkom pločom s modulom koji vas podsjeća na promjenu radnog položaja za stolom. Odaberite 1 od 3 opcije (30 minuta, 45 minuta ili 60 minuta) i stol će vas podsjetiti da promijenite položaj za stolom - da stojite ili sjedite. Visina ploče stola regulirana je jednostavnom upravljačkom pločom. Zahvaljujući opciji memorije, lako se možete vratiti na prethodno konfigurirane omiljene postavke stola - za sjedeće i stojeće položaje. Panel je postavljen na ergonomsko mjesto koje je uvijek pri ruci. LED zaslon prikazuje trenutnu visinu stola s točnošću od 1 cm. Gornji motor osigurava nesmetano kretanje napunjene ploče stola (ukupna težina do 80 kg).

Ploča stola izrađena je od izdržljive MDF ploče i prekrivena posebnim premazom sličnim ugljiku. S debljinom od 15 mm, osigurava trajnost i stabilnost. Stol ima dvije rupe za slaganje kablova. Ulazi su montirani s obje strane stola, tako da će vaš stol izgledati uredno bez obzira na instalaciju. Uključen je i udoban i praktičan držač za slušalice i držač za piće.

Tehnički podaci

Proizvođač: Huzaro

Model: Hero 8.5

Konstrukcija: električna, aluminijska

Upravljanje: LED upravljačka ploča

Visina ploče stola : min 74 cm - max. 119 cm

Ploča stola: 140 cm x 60 cm

Nosivost stola: do 80 kg

Debljina ploče stola: 1,5 cm

Držači: za slušalice, za piće

Noge: podesive

Parametri

Boja Crno