Ergonomska gaming crvena stolica s osloncem za noge COMBAT 3.0

-12%
Zajednička cijena 153 €. Save 12% (18 €) 135 €
Šaljemo unutar 24 sata.
kom

Kod proizvoda: HUZCOMBAT-3-0-RED

Fotelja HUZARO posjeduje SGS i CE certifikate koji potvrđuju najvišu kvalitetu i usklađenost s međunarodnim standardima. HUZARO COMBAT 3.0 sa svojom tehnologijom proizvodnje AIR MESH osigurava svježinu, udobnost i hladnoću čak i nakon mnogo sati korištenja. Sklopivi, podesivi oslonac za noge, koji pruža stabilnu potporu stopalima, tajna je super moć Combat 3.0

Ako ste odabrali HUZARO COMBAT 3.0 donijeli ste pravu odluku! Zašto?

Posebna mekana spužva i Thermo-Elastic pjena u kombinaciji s materijalom AiR MESH jamče ne samo pravilnu cirkulaciju zraka. Ovo rješenje također osigurava odgovarajuću kvalitetu i otpornost na deformacije. Masivan, čvrst naslon izrađen od fleksibilnog Nylon FX materijala ostavlja nevjerojatan dojam. Osim toga, ima posebne ulaze koji podržavaju cirkulaciju zraka kroz naslon, što korisniku daje još veću udobnost i praktičnost. Funkcija SeatRest omogućuje vam brzo podešavanje naslona na ispravan kut.

Čvrsti, dugi nasloni za ruke pružaju odgovarajuću potporu za podlaktice i smanjuju opterećenje na ramenima i kralježnici, čak i tijekom mnogo sati provedenih za računalom. Nasloni za ruke su izrađeni od mekane spužve, otporne na deformacije, prekriveni materijalom ugodnim na dodir, što osigurava visoku udobnost i praktičnost. Izdržljiva i pouzdana konstrukcija nosivosti do 140 kg. Sjedalo je opremljeno gornjom polugom za plin. Ovo rješenje u kombinaciji s mehanizmom za podizanje i mehanizmom za podešavanje naslona omogućuje slobodno prilagođavanje položaja stolice potrebama korisnika. Pet dvostrukih kotačića od poliuretanske gume osiguravaju lako kretanje stolice, a korišteni materijali štite pod od ogrebotina i ogrebotina.

Tehnički podaci:

Proizvođač: HUZARO

Model: Combat 3.0

Certifikati: SGS

Materijali : mreža

Konstrukcija: najlon fx

Spužva: prozračna, u kombinaciji s hladnom pjenom

Ostale informacije: Podesiv kut nagiba s zaključavanjem

Mehanizam: TILT Dual

Najveća podržana težina korisnika: 140 kg

Parametri

Boja Crvena