Deke, plahte ili kućni ogrtači – Zaštitite se od hladnoće

Ako i vi volite toplinu, pripremili smo za vas nekoliko savjeta kako ovo hladno vrijeme provesti u udobnosti svog doma.

Prije svega, preporučujemo tople, debele deke u koje se možete umotati od glave do pete ili jednostavno prebaciti preko kauča ili kreveta i uživati u njihovoj mekoći. Koristite ih za opuštanje s knjigom u ruci, filmsku večer s obitelji ili kratko spavanje.

Drugi must-have za hladne dane su topli kućni ogrtači u kojima ćete se osjećati kao u pahuljastom oblaku. Zamislite da ste upravo izašli iz tople kupke, obukli mekani kućni ogrtač i uz vruću šalicu čaja ili kave, jednostavno se opuštate. Ne dovodi li vas u iskušenje?

Posteljina je bitan dio kreveta, a grijat će vas posebno noću. Pamučne i flanelske posteljine dominiraju zimskom sezonom, a zahvaljujući svojoj kvaliteti osiguravaju ugodan san i neće se uništiti ni nakon višestrukog pranja ili korištenja.

Vremena kada je kućni tekstil imao samo praktičnu funkciju su davno prošla. U današnje vrijeme kućni dodaci dio su doma i biramo ih kako bi odgovarali cjelokupnom dizajnu našeg interijera. U asortimanu naše trgovine pronaći ćete veliki izbor kućnog tekstila za hladnije dane. Nudimo razne deke, posteljine, tepihe, kućne ogrtače ili prekrivače za cijelu obitelj.