Akrilna zidna zrcala

43,10 €
Šaljemo u roku od 2-4 dana
kom

Kod proizvoda: FLEL73

Okrugla ili ovalna ukrasna ljepljiva akrilna zrcala savršena su za zid u hodniku, dnevnoj ili spavaćoj sobi. Zrcala koja ćete naći u našoj ponudi su dekorativna, što znači da je odraz koji vidite u njima malo iskrivljen. Stoga ne preporučamo da se ova zrcala koriste kao potpuna zamjena za klasična zrcala, gdje je odraz točan i oštar. Zrcala, kao zidni ukras, svidjet će vam se ako svojoj sobi želite dodati moderan i stilski štih, a zidne slike nisu baš ono što imate na umu.

Dimenzije:

Širina: 40 cm

Visina: 125 cm

Debljina: 3 mm

Ukrasna zrcala izrađena su od talijanskog akrilnog stakla. Zrcala su lagana, nesalomljiva i odraz u njima je malo izobličen. Ova su zrcala prikladna samo za dekorativne svrhe.

Imajte na umu da svako računalo prikazuje boje prema individualnim postavkama.

Zaštita materijala i montaža: zrcalo se jednostavno lijepi na zid pomoću jake dvostrano ljepljive trake koja se nalazi na stražnjoj strani zrcala. Predložak i upute uključene u paket pomoći će vam da postignete savršen i precizan ukras. Na površinu zrcala je također zalijepljena zaštitna folija kako se ni na koji način ne bi ogrebalo zrcalo u kutiji. Nakon postavljanja zrcala na zid, preporučamo da skinete ovu zaštitnu foliju sa zrcala.

Parametri

Stil Moderno