Akumulatorske škare za travu i grmlje 3.6V 1.5Ah PM-ANTK-3.6T

-33%
Zajednička cijena 46,90 €. Save 33% (15,60 €) 31,30 €
Šaljemo u roku od 2-4 dana
kom

Kod proizvoda: POWPM0946

Akumulatorske škare za travu i grmlje Powermat PM-ANTK-3,6T nezamjenjiv su alat pri radu u vrtu. Završna obrada rubova travnjaka nikada nije bila tako jednostavna. Zahvaljujući litij-ionskoj bateriji kapaciteta 1500 mAh, postaju vrlo praktične, ne morate brinuti o nezgodnom kabelu.

Ergonomska ručka prekrivena protukliznom podlogom zajedno s malom težinom čine rad udobnim i sigurnim. Set uključuje trimer za travu širine 83 mm i trimer za grmlje duljine 120 mm s razmakom zubaca od 6 mm. Zamjena oštrice vrši se pomoću sustava bez alata koji vam omogućuje brzu zamjenu škara za travu, škarama za grmlje. Korištenje dvaju noževa omogućuje precizno oblikovanje rubova travnjaka i manjeg grmlja.

LED indikatori

Učinkovita baterija omogućuje dugotrajan rad uređaja. O stanju napunjenosti akumulatora saznat ćete iz LED dioda u boji koje svijetle kada motor radi.

Zaštita na radu

U slučaju slučajnog zaglavljivanja oštrica ili hitnog slučaja, na stražnjoj strani škara nalazi se brava koja odmah isključuje motor i kretanje oštrice. Uklanjanje brave iz utičnice znači da se motor ne može pokrenuti.

Jednostavna zamjena oštrice

Zahvaljujući rotacijskom mehanizmu i gumbu za otvaranje donjeg poklopca, možete jednostavno promijeniti oštrice za rezanje grmlja ili trave.

Uključeno u paket:

  • akumulatorske škare
  • grmolika oštrica
  • punjač
  • priručnik

Tehnički parametri:

Napajanje škara: baterija

Napajanje punjača: AC 230 V / 50 Hz

Napon baterije: DC 3.6V

Kapacitet baterije: 1500 mAh

Vrsta baterije: litij-ionska

Brzina bez opterećenja: 1100 o/min

Širina lista trave: 83 mm

Duljina oštrice grmlja: 120 mm

Razmak zubaca: 6 mm

Vrijeme punjenja: 3 - 5 [h]

Maksimalno vrijeme rada: 40 minuta