Benzinska kosilica snage 5,2 kW PM-KSS-700SH

-18%
Cijena
393,60 €

Izvorna cijena
479,10 €

Save
18% (85,50 €)

Kod proizvoda
POWPM0614

Šaljemo unutar 24 sata.
kom

Benzinska kosilica PM-KSS-700SH, iz najnovije serije, je visokokvalitetna kosilica proizvođača Powermat, koja će postati izvrstan pomoćnik u vašem vrtu. Kosilica ima centralno podešavanje visine košnje do 8 razina, sve u jednom pokretu, što znatno olakšava prilagođavanje kosilice terenu na kojem radi. Jedna od njegovih ključnih značajki je funkcija malčiranja, koja značajno poboljšava stanje travnjaka i podržava njegov rast. Proces malčiranja traje kraće od košnje u košaru (ne zahtijeva kontinuirano pražnjenje košare), dok se sama operacija izvodi ugradnjom posebnog uloška u stražnji ispusni kanal i zatvaranjem ispusnih kanala. Kosilica sadrži i praktične držače za napitke , koje ćete svakako cijeniti tijekom dugotrajnog rada, posebno tijekom vrućih ljetnih dana.

Kosilica može podnijeti do 5 načina košnje:

  • Stražnje izbacivanje
  • Stražnje izbacivanje bez košare (ispod kosilice)
  • Bočno izbacivanje
  • Malčiranje trave
  • Samohodna košnja

Oštrice kosilice izrađene su od visokokvalitetnog kaljenog čelika s dugim vijekom trajanja. Širok raspon rezanja do 510 mm omogućuje udoban rad čak i na velikim parcelama. Spremnik za sakupljanje zapremine 60 L ima indikator pune posude. Kosilicu pokreće 4-taktni motor s gornjim OHV ventilom maksimalne snage 7 KS i obujma 173 cm3. Benzinski motor karakterizira visoka učinkovitost i optimalno izgaranje. Zahvaljujući visokoj čvrstoći i kvaliteti komponenti motora, ovaj uređaj će vam služiti dugi niz godina. Praktičan dodatak je priključak za vodu sa standardnim konektorom koji se koristi u većini crijeva, zahvaljujući kojem je moguće očistiti kosilicu bez potrebe podizanja.

Funkcija samohodnog pogona osigurava veću udobnost pri radu. Košnja guste trave ili na padini ne zahtijeva nikakav napor, jer kosilica koristi vlastiti pogon za kretanje. Okvir kosilice izrađen je od emajliranog čelika otpornog na koroziju. Osim toga, kotači su opremljeni kugličnim ležajevima koji smanjuju otpor kotrljanja i značajno produljuju vijek trajanja.

Tehnički parametri:

Vrsta pogona : Samohodni

Tip motora : 4-taktni s unutarnjim izgaranjem

Vrsta goriva : 95 bezolovni benzin

Efektivna snaga : 5,2 kW / 7 KS

Nazivna snaga motora : 3,2 kW / 4,3 KS

Nazivna brzina motora : 2800 o/min

Zapremina motora : 173 cm3

Visina rezanja : 25-75 mm

Širina rezanja : 510 mm

Veličina kotača (prednji/stražnji): 8 '' (~ 203 cm) / 11 '' (~ 279 cm)

Zapremina rezervoara za gorivo : 1,2 l

Kapacitet rezervoara za ulje : 0,6 l

Volumen spremnika za prikupljanje : 60 L

Materijal : Metal

Težina : 36,5 kg

Tip startera : ručni

Deklarisana razina zvučnog tlaka LpA: 84,1 dB (A)

Izmjerena razina zvučne snage LwA: 95,7 dB (A)

Zajamčena razina zvučne snage LwA: 98 dB (A)

Effective Power Solutions - učinkovite performanse motora

Parametri

Boja Žuta boja