Benzinski trimer / kosa PM-KS-600T s praktičnim priborom

125 €
Šaljemo u roku od 2-4 dana
kom

Kod proizvoda: POWPM0638

Motorna kosa iz Powermat-a bit će izvrstan pomoćnik u vašem vrtu. Profesionalni je uređaj dizajniran za košnju trave i grmlja u vrtu ili voćnjacima opremljen RedVib tehnologijom antivibracijskim sustavom, koji smanjuje vibracije koje nastaju tijekom rada. Zahvaljujući sofisticiranom dizajnu, maloj težini i udobnom remenu koji rasterećuje ruke i kralježnicu, rad s motornom kosom puno je lakši i udobniji bez opterećenja kralježnice i ramena. Remen je opremljen debelom plastičnom zaštitom koja štiti bokove od trenja. Praktično podešavanje remena omogućuje motornoj kosi da se brzo prilagodi veličini tijela korisnika i željenoj visini košenja od tla.

Paket uključuje i praktične dodatke:

  • Zaštitna maska
  • 2x automatska glava za podrezivanje
  • Komplet servisnog alata
  • Štit s tri zuba za visoku i gustu travu
  • Udoban remen
  • Linija rezanja 2,4 mm 10 m
  • Spremnik mješavine ulja i goriva
  • Zaštitne rukavice
  • Priručnik

Motorna kosa je opremljena dvotaktnim motorom zapremine 49 cm3 s maksimalnom snagom od 6 KS . Zahvaljujući uporabi centrifugalne spojke s visokokvalitetnom oblogom, rad s uređajem je vrlo udoban i siguran. Motor ima mehaničku pumpu za gorivo, zahvaljujući kojoj uvlačimo gorivo u rasplinjač nakon dužeg gašenja uređaja i tako se motor pokreće bez puno napora. Praktična kontrola brzine na ručki gasa s blokadom protiv nesreće, kao i prekidačem i funkcijom blokiranja brzine. Ručka glave može se slobodno okretati, što olakšava košenje na teško dostupnim mjestima.

Uređaju je potrebno gorivo u obliku mješavine 95 oktanskog benzina i ulja za mješavine za 2-taktne motore. Korištenje 2 prstena na klipu osigurava dodatno brtvljenje i također poboljšava performanse motora. Korisnici će sigurno cijeniti jednostavnu zamjenu pribora za rezanje i razinu buke, koja je zbog velike snage motora iznimno niska. Motorna kosa je opremljena visokokvalitetnim japanskim Midori membranskim karburatorom.

Tehnički parametri:

Proizvođač : POWERMAT

Model : PM-KS-600T

Efektivna snaga : 4,4 kW / 6 KS

Tip motora : 2-taktni

Maksimalna brzina : 11000 [rpm]

Brzina u praznom hodu : 2800-3200 [rpm]

Brzina centrifuge : 2800-3200 [rpm]

Zapremina motora : 49 cm3

Nazivna snaga motora : 1,65 kW / 2,2 KS

Širina rezanja : 420 mm

Promjer rezne ploče : 255 mm

Tip kvačila : centrifugalna spojka

Vrsta karburatora : dijafragma

Tip svjećice : LD-L7T

Sustav paljenja : CDI

Kapacitet rezervoara za gorivo : 1,2 L

Težina : 7,69 kg

Effective Power Solutions - učinkovite performanse motora

Parametri

Boja Žuta boja