Bijeli kuhinjski sat s motivom malina

33,50 €
Šaljemo u roku od 2-4 dana
kom

Kod proizvoda: FLEZ27B

Mogli bismo govoriti o tome koliko vremena provodimo u kuhinji pogledavajući na sat. Kako bi meso bilo dobro pečeno, a kolač ne bi bio nepotrebno dugo u pećnici, potrebno je pratiti vrijeme nego pozornije ikada prije. Satovi u našoj ponudi dizajnirani su tako da se svojim stilom i motivom, koji je na njima prikazan, usklade s kuhinjskim okruženjem.

Odaberite sat klasičnih oblika ili sat koji se sastoji od više dijelova i tako čini jedinstven oblik ili je dio natpisa. Šalica kave, čajnik ili tanjur s priborom za jelo obješeni na zidu nisu tradicionalna kuhinjska oprema. Sve zidne satove u odabranim motivima možete jednostavno postaviti u kafić ili restoran. Svi satovi iz naše ponude zajamčeno rade tiho, što znači da ih ne možete čuti kako otkucavaju.

Širina: 30 cm

Visina: 30 cm

Debljina: 3 mm

Materijal sata sastoji se od akrilnog stakla, koje također sadrži sjaj. Vrlo je slično klasičnom staklu, s tom razlikom što je puno lakše. Tijekom proizvodnje vodi se računa o točnosti, temeljitosti i preciznosti.

Imajte na umu da svako računalo prikazuje boje prema individualnim postavkama.

Sat sadrži satni mehanizam, koji je opremljen modernim elektroničkim uređajem koji osigurava tihi rad – bez efekta otkucavanja. Uključena je AA baterija.

Prilikom pakiranja sata vrlo smo pažljivi kako bi vam roba bila isporučena neoštećena. Svaki sat je zapakiran u debelu kartonsku kutiju.

Parametri

Boja Bijela
Motív Realno