Brusilica za svrdla snage 150W 3-13 mm PM-ODW-150 - 150W PRO

-29%
Cijena
60,30 €

Izvorna cijena
85,30 €

Save
29% (25 €)

Kod proizvoda
POWPM0137

Šaljemo u roku od 2-4 dana
kom

Revolucionarna profesionalna brusilica Powermat PM-ODW-150 imat će široku primjenu u svakom domu i radionici. Radi se o radnom alatu koji će ispuniti snove svakoga tko ima problema s oštrenjem svrdla uobičajenim ručnim brusilicama. Za usporedbu, ovo je gotovo potpuno automatski alat dizajniran da bude što praktičniji i točniji. Precizno određene pozicije za postavljanje svrdla uz brusni kamen neće dopustiti da se svrdlo naoštri nepravilno što se često događa u nedostatku odgovarajućih vodilica u ručnim brusilicama. Ekonomično oštrenje spiralnih svrdla s dva rezna ruba. Jednostavno oštrenje svrdla - jednostavno, brzo i precizno. Lagana zamjena brusne ploče. Čvrsto plastično kućište s neklizajućim postoljem. Dugotrajno dijamantno brusno kamenje za savršen rez.

Alat PM-ODW-150 opremljen je:

  • Ulaz za glavu rotirajuće bušilice
  • Ladica za umetanje glave i postavljanje odgovarajućeg položaja mljevenja.
  • Nastavak (bočna rupa za brušenje) s određenim momentom za glavu za precizno oštrenje s obje strane svrdla.
  • Priključak (gornja rupa za brušenje) s određenim momentom za glavu za precizno poravnanje dlijeta za bušenje s obje strane.
  • Spremnik za metalne strugotine i prašinu koja nastaje tijekom trošenja brusnog kamena.
  • Gumeni poklopci koji pokrivaju rupe za mljevenje.

Adapter za podešavanje položaja svrdla, u odnosu na precizno profilirane vodilice za rupe za brušenje, karakterizira praktična zakretna stezaljka „stega“, koja se može odvrnuti i zategnuti na sličan način kao i kod glava bušilice. Brusilicu karakterizira mala težina i spretnost, a učinkovitost i izdržljivost brusilice je na najvišoj razini. Podržava sva HSS svrdla promjera od 3 mm do 13 mm. Tako širok raspon veličina omogućuje izoštravanje najčešće korištenih svrdla.

Tehnički parametri:

Napajanje: 230V / 50Hz

Snaga: 150W

Kontinuirana brzina vrtnje: 4800 o/min

Promjer svrdla: 3-13 mm

Kut oštrenja bušilice: 118°

Minimalna duljina svrdla: 60 mm

Tip brusne ploče: metalni kotač s dijamantnim premazom

Težina s pakiranjem: 2,67 kg

Parametri

Boja Žuta boja