Crni samoljepljivi sat za spavaću sobu

Cijena
20,70 €

Kod proizvoda
FLEZ54A-1

Šaljemo unutar 24 sata.
kom

Mislite li da sat na zidu služi samo da nas obavijesti o vremenu? Odvojit ćemo vas od ove ideje i pokazati vam kako zidni sat može vaš dom učiniti ugodnijim i udobnijim. Nudimo vam širok izbor zidnih satova u različitim bojama, oblicima, veličinama i jedinstvenog dizajna. Također su izvanredan ukrasni dodatak koji se može istaknuti na zidu vašeg dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe ili hodnika. Granice njihovog postavljanja su neograničene.

Materijal od kojeg su izrađeni osigurat će njihovu nesalomljivost, a time ćete biti zadovoljni njihovim dugim vijekom trajanja. U našoj ponudi možete odabrati i zidne satove koji se mogu klasično objesiti ili pak direktno lijepiti na zid. Potrebno je vrlo malo da bi zidni sat bio u središtu pažnje ne samo vaše, već i vaših posjetitelja ili gostiju.

Širina: 50 cm

Visina: 50 cm

Debljina: 3 mm

Materijal sata sastoji se od PMA - akrilno staklo koje također sadrži sjaj. Vrlo je sličan klasičnom staklu, s tom razlikom što je znatno lakši. U procesu proizvodnje vodi se računa o preciznosti, temeljitosti i točnosti.

ff

Imajte na umu da svako računalo prikazuje boje prema individualnim postavkama.

Sat ima satni mehanizam koji je opremljen modernim elektroničkim uređajem koji osigurava tihi rad - bez efekta otkucavanja. Uključena je i AA baterija.

llll

Prilikom pakiranja sata vodimo računa da nema oštećenja i da vam roba bude isporučena bez nedostataka. Svaki sat je pakiran u debelu kartonsku kutiju.

kkk

Parametri

Boja Crno
Motív Moderna