Akrilno zrcalo u obliku cvijeća

Cijena
128 €

Kod proizvoda
FLEL155B

Šaljemo u roku od 2-4 dana
kom

Kad se spomene riječ zrcalo, svi odmah pomisle na aktivnosti vezane uz njegovu primarnu funkciju, poput provjere našeg izgleda. Ali što biste rekli kada bismo vam ponudili zrcala kao ukrasni element u vašem domu? Ukrasna zrcala u različitim oblicima, dezenima i veličinama lako će vaš interijer dovesti do savršenstva u stilu.

Pronaći ćete zrcala koja se lijepe na zid kao jedinstvena cjelina kao i zrcala koja se sastoje od više zasebnih dijelova. Mogu se rasporediti po zidu kako želite. Svako zrcalo tako stvara jedinstven i originalan dizajn u sobi. Slika koju ova zrcala reflektiraju je malo iskrivljena, stoga ih ne preporučamo koristiti kao zamjenu za klasična zrcala, već kao ukrasni predmet. Ukrasna zidna zrcala izrađena su od akrilnog stakla, što znači da su lagana, nesalomljiva i laka za rukovanje.

Visina: 100 cm

Širina: 160 cm

Debljina: 3 mm

Ukrasna zrcala izrađena su od talijanskog akrilnog stakla. Zrcala su lagana, nesalomljiva i odraz u njima je malo iskrivljen. Ova su zrcala prikladna samo za dekorativne svrhe.

c

Imajte na umu da svako računalo prikazuje boje prema individualnim postavkama.

Zaštita materijala i montaža: zrcalo se jednostavno lijepi na zid pomoću jake dvostrano ljepljive trake koja se nalazi na stražnjoj strani zrcala. Predložak i upute uključene u paket pomoći će vam da postignete savršen i precizan ukras. Na površinu zrcala je također zalijepljena zaštitna folija koja osigurava da se zrcalo neće ogrebati u kutiji. Nakon postavljanja zrcala na zid, preporučamo da skinete ovu zaštitnu foliju sa zrcala.

nn

Pakiranje: Brinemo se da naručenu robu dobijete bez oštećenja. Stoga zrcala pakiramo u deblju kartonsku kutiju.

vv

Parametri

Motív Moderna