Četvrtasto ukrasno zrcalo s uzorkom

Cijena
17,60 €

Kod proizvoda
FLEL31

Šaljemo u roku od 2-4 dana
kom

Zrcala su ukrasni element koji će se istaknuti u svakom domu. Možete kombinirati njihove kvadratne i pravokutne oblike te ih također koristiti za izradu različitih ukrasa na zidu. Budući da se ova zrcala ne vješaju na zid na klasičan način, već se lijepe na zid posebnom ljepljivom trakom koja dolazi u paketu, ne ostavljaju neželjene rupe u zidu. Nema potrebe da se brinete da će se zrcalo olabaviti, otpasti i razbiti. Ova su zrcala izrađena od akrilnog stakla koje je puno lakše i otpornije na lomljenje u usporedbi s uobičajenim staklom. Njima možete ukrasiti čak i dječju sobu bez opasnosti od ozljeda.

Dizajnirana zrcala jednostavnijih uzoraka ali i zanimljivih motiva mogu se postaviti u svaki kutak vašeg doma. Možda ne postoji mjesto gdje se ne bi uklopili. Zrcala će učiniti čuda u vašem interijeru, vizualno ga oživjeti, povećati, dati mu moderan izgled. Sve bez opterećenja za vas ili vaš novčanik.

Dimenzije:

Širina: 30 cm

Visina: 30 cm

Debljina: 3 mm

Broj dijelova: 1

Ukrasna zrcala izrađena su od talijanskog akrilnog stakla. Zrcala su lagana, nesalomljiva i odraz u njima je malo iskrivljen. Ova su zrcala prikladna samo za ukrasne svrhe.

Imajte na umu da svako računalo prikazuje boje prema individualnim postavkama.

Zaštita materijala i montaža: Zrcalo se jednostavno lijepi na zid pomoću jake dvostrano ljepljive trake koja se nalazi na stražnjoj strani zrcala. Predložak i upute uključene u paket pomoći će vam da postignete savršen i precizan ukras. Na površini zrcala je također zalijepljena zaštitna folija koja osigurava da se zrcalo neće ogrebati u kutiji. Nakon postavljanja zrcala na zid, preporučamo da skinete ovu zaštitnu foliju sa zrcala.

Parametri

Motív Moderna