Dizajnersko zrcalo za dnevni boravak Karta svijeta

Cijena
53 €

Kod proizvoda
FLEL51

Šaljemo unutar 24 sata.
kom

O PROIZVODU

U ponudi imamo ogledala koja se postavljaju na zid kao jednu cjelinu kao i ogledala koja se sastoje od više zasebnih dijelova. Mogu se rasporediti na zid kako želite. Svako ogledalo stvara na ovaj način jedinstven i originalan dizajn u sobi. Slika koju ova ogledala reflektiraju je malo iskrivljena, stoga ih ne preporučamo koristiti kao zamjenu za klasična ogledala, već kao ukrasni predmet. Ukrasna zidna ogledala izrađena su od akrilnog stakla, što znači da su lagana, nesalomljiva i laka za rukovanje.

VELIČINA

Visina: 46 cm

Širina: 80 cm

Debljina: 3 mm

MATERIJAL

Ukrasna ogledala izrađena su od talijanskog akrilnog stakla. Ogledala su lagana, nesalomljiva i odraz u njima je malo iskrivljen. Ova su ogledala prikladna samo za dekorativne svrhe.

DODATNE INFORMACIJE

Zaštita materijala i montaža: ogledalo se jednostavno lijepi na zid pomoću jake obostrano ljepljive trake koja se postavlja na stražnju stranu ogledala. Za postizanje savršenog i preciznog ukrasa pomoći će vam predložak i upute koje ćete pronaći u pakiranju. Na površini ogledala je također zalijepljena zaštitna folija koja će spriječiti pojavu ogrebotina na ogledalu u kutiji. Nakon postavljanja ogledala na zid, preporučamo da skinete ovu zaštitnu foliju sa ogledala.

Imajte na umu da svako računalo prikazuje boje prema individualnim postavkama.

Parametri

Motív Moderna